Filmer

MGO™ – En vitenskapelig standard for bakteriehemmende Manuka honning

To eksperter innen Manuka honning forskning, Professor Thomas Henle (Technical University
of Dresden, Tyskland) og professor Peter Molan (University of Waikato, New Zealand),
er enige om at testing for det sammensatte methylglyoxal er en robust standard som
sikrer forbrukerne ekte manuka honning med de spesielle, ikke-peroksid antibakteriell
aktivitet som den er kjent for.

Manuka Health New Zealand Ltd er det eneste selskapet i verden som lager MGO ™ Manuka
Honning, produkter med sertifiserte nivåer av methlyglyoxal.

Vitenskapen Bak MGO™ Manuka Honey

Unik antibakteriell MGO™ Manuka Honey fra Manuka Health New Zealand. En naturlig
helse honning som inneholder Methylglyoxal – komponenten som er ansvarlig for den
antibakteriell aktiviteten i honningen.

Manuka Honey for sårbehandling med professor Peter Molan, DEL 1

Professor Peter Molan, PhD. Professor i biokjemi og direktør for Honey Research
Unit University of Waikato, Hamilton, New Zealand dirkuterer bruk av Manuka Honey
i sår-behandling. I del 1, gir professor Molan en oversikt over sin personlige historie
som forskerer på Manuka Honning, samt bruk av Manuka Honey i sår-behandling.

Reklamer